Держлікслужба провела переговори з Ranbaxy

Держлікслужба провела переговори з Ranbaxy

Українська делегація в рамках  Першого засідання робочої групи з питань співпраці у галузі фармацевтики Міжурядової українсько-індійської комісії по торгівельному, економічному, науковому, технічному, промисловому і культурному співробітництву відвідала..

Українська делегація в рамках Першого засідання робочої групи з питань співпраці у галузі фармацевтики Міжурядової українсько-індійської комісії по торгівельному, економічному, науковому, технічному, промисловому і культурному співробітництву відвідала науково-дослідницький центр одного з найпотужніших фармацевтичних виробників Індії.

Делегація у складі Голови Державної служби України з лікарських засобів О.С. Соловйова, Надзвичайного та повноважного посла України в Республіці Індія О.Д. Шевченко, Другого секретаря з економічних питань Посольства України в Республіці Індія С.В. Салдугіна, Директора Державного центру належної виробничої/дистриб’юторської практики Д.Д. Гурака відвідала науково-дослідницький центр одного з найбільших індійських фармацевтичних виробників компанії Ranbaxy, яка входить у групу провідного японського виробника інноваційних лікарських засобів – Daiichi Sankyo.

В ході зустрічі з керівництвом компанії були обговорені перспективи діяльності в Україні, зокрема, можливість здійснення спільних науково-дослідницьких проектів та інвестиційних проектів на території України. Зокрема, було обговорено можливість здійснення інвестицій компанією Ranbaxy та Daiichi Sankyo в будівництво заводу з виробництва лікарських засобів на території України.

Джерело: www.diklz.gov.ua

Похожие материалы