Уряд затвердив платні послуги МОЗ та Держлікінспекції

Міністерство охорони здоров'я України надаватиме три платних адміністративних послуги. Про це йдеться в проекті постанови «Про затвердження Переліку платних адміністративних послуг, які надаються Міністерством охорони здоров'я, та розмір плати..

Міністерство охорони здоров'я України надаватиме три платних адміністративних послуги. Про це йдеться в проекті постанови «Про затвердження Переліку платних адміністративних послуг, які надаються Міністерством охорони здоров'я, та розмір плати за їх надання», який сьогодні на засіданні Уряду схвалив Прем’єр-міністр Микола Азаров.

Послуги стосуватимуться видачі, переоформлення ліцензій і видачі копії та дубліката ліцензій. Перша послуга стосується ліцензій на медичну практику, друга – ліцензій на переробку донорської крові та її компонентів, третя – реєстрації (перереєстрації) з видачею посвідчення лікарських засобів, радіоактивних (крім радіоактивних) лікарських засобів, діагностичних засобів, простих або складних (галенових) препаратів з рослинної лікарської сировини.

Крім того, Кабмін схвалив проект постанови про платну адміністративну послугу, яка надається Державною інспекцією з контролю якості лікарських засобів МОЗ України та розмір плати за її надання. Платні послуги охоплюють ліцензування виробництва лікарських засобів, оптову, роздрібну торгівлю лікарськими засобами.

Як повідомляється, відповідні проекти було розроблено з метою удосконалення державної політики у сфері надання адміністративних послуг, а також – на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 5 січня 2011 року №33 «Деякі питання надання адміністративних послуг» і низки інших доручень влади.

Джерело: www.moz.gov.ua

Похожие материалы