ЗМІ дискредитують главу МОЗ. – Микола Азаров

Прем`єр-міністр України Микола Азаров вважає, що проти Міністра охорони здоров`я Зиновія Митника у ЗМІ розгорнуто замовлену кампанію.

Прем`єр-міністр України Микола Азаров вважає, що проти Міністра охорони здоров`я Зиновія Митника у ЗМІ розгорнуто замовлену кампанію.

Таку думку пан Азаров висловив у п’ятницю під час розширеного засідання секретаріату Національної спілки журналістів.

«Деяким силам, які гроші заробляють на ліках, як не дивно, дуже не подобається нинішній міністр – брудом його обливають… Хіба це свобода слова?», – сказав Глава Уряду.

На думку Прем’єр-міністра, вимога відставки Зиновія Митника з посади Міністра охорони здоров`я спричинена бажанням фармацевтичних компаній перерозподілити фінансові ресурси, які виділяють у медичну сферу. «Я бачу тільки, що вони хочуть дорватися до фінансових потоків, замовляють сплачені статті, телепередачі. Ви, ваші колеги по перу, берете гроші і берете участь у цій брудній кампанії», – пояснив очільник Кабміну.

Прем`єр-міністр переконаний, що кампанія, розв`язана проти Міністра, не має нічого спільного з принципами свободи слова. «Я проти такої свободи слова. Якщо є за що критикувати уряд, ми готові до абсолютно об`єктивної критики і на неї реагуватимемо, ми зробимо таку постанову і зобов`яжемо органи влади реагувати на виступ будь-якої газети – районної, правої, лівої, бютівської і небютівської… Якщо там є правда, якщо там містяться факти, на які слід реагувати, ми примусимо владу реагувати», – підкреслив Микола Азаров.

Джерело: www.unian.net

Похожие материалы