Компанія “БаДМ” отримала сертифікат відповідності дистриб'ютора GDP

11 квітня 2012 року відбулося вручення Сертифікату відповідності дистриб'ютора вимогам належної практики дистрибуції (GDP). Голова Держлікслужби України Олексій Соловйов вручив сертифікат GDP комерційному директору ТОВ «БаДМ» Олександру Марковичу...

11 квітня 2012 року відбулося вручення Сертифікату відповідності дистриб'ютора вимогам належної практики дистрибуції (GDP). Голова Держлікслужби України Олексій Соловйов вручив сертифікат GDP комерційному директору ТОВ «БаДМ» Олександру Марковичу Дитятковському.

«Це – другий поспіль Сертифікат відповідності дистриб'ютора вимогам належної практики дистрибуції. Але це – перший сертифікат, який ми вручаємо після імплементації до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової, роздрібної торгівлі лікарськими засобами вимог Належної дистрибуторської практики. Причому отримує сертифікат компанія, яка є національним дистриб’ютором, оскільки забезпечує постачання 30% ліків, що перебувають в обігу в Україні, до роздрібної ланки. Сьогоднішня визначна подія є офіційним підтвердженням того, що в Україні триває впровадження найвищих європейських стандартів якості не тільки на етапі виробництва, а й на етапі оптової торгівлі, чим забезпечується висока якість лікарських засобів під час транспортування, зберігання та реалізації лікарських засобів», – зауважив голова Державної служби.

«Гарантія якості лікарських засобів, що їх реалізують, – стратегічне завдання нашого підприємства, – підкреслив керівник компанії «БаДМ». – І кожен, хто працює у фармацевтичному бізнесі, повинен пам’ятати, що в будь-який час сам може стати споживачем лікарських засобів».

ТОВ «БаДМ» — національний дистрибутор фармацевтичного ринку України. На сьогоднішній день компанія налічує 12 регіональних структурних підрозділів та 16 офісів-представництв. Компанія має 18 000 партнерів по всій Україні та співпрацює з 270 іноземними та 150 вітчизняними виробниками та постачальниками.

ТОВ «БаДМ» поставляє лікарські засоби у понад 1200 лікарських установ та 15 000 аптек до трьох разів на день, тим самим прискорюючи їх надходження до кінцевого споживача.

2011 році керівництвом компанії прийнято рішення щодо сертифікації всіх аптечних складів ТОВ «БаДМ» на відповідність вимогам належної практики дистрибуції протягом 2012-2013 років. Підготовка компанії до сертифікації на відповідність вимогам Належної практики дистрибуції GDP тривала 4 роки й охопила всі регіональні структурні підрозділи компанії.

Компанія гарантує збереження якості лікарських засобів на всіх етапах дистрибуції – від отримання у постачальника до передачі клієнту.

Джерело: www.diklz.gov.ua

Похожие материалы