АМКУ оштрафував ТОВ «Людмила-Фарм», ЗАТ «Бак мед», КП «Фармація» та КП «Київська обласна аптека» за антиконкурентні узгоджені дії

Київське обласне відділення Комітету оштрафувало ТОВ «Людмила-Фарм» та ЗАТ «Бак мед» загалом на 10 тис. грн; КП «Фармація» та КП Київської обласної ради «Київська обласна аптека» на 7 тис. грн за антиконкурентні узгоджені дії.

Київське обласне відділення Комітету оштрафувало ТОВ «Людмила-Фарм» та ЗАТ «Бак мед» загалом на 10 тис. грн; КП «Фармація» та КП Київської обласної ради «Київська обласна аптека» на 7 тис. грн за антиконкурентні узгоджені дії, що призвели до спотворення результатів торгів.

Комітет встановив, що «Людмила-Фарм» та «Бак мед» узгодили тендерні пропозиції під час проведення Броварською центральною лікарнею торгів із закупівлі медпрепаратів для стаціонарного лікування хворих.

КП «Фармація» та КП Київської обласної ради «Київська обласна аптека» також узгодили тендерні пропозиції під час проведення Київською міською клінічною психоневрологічною лікарнею № 1 торгів із закупівлі лікарських препаратів та виробів медичного призначення.

Компанії визнали порушення та зобов’язалися сплатити штрафи до державного бюджету.

Джерело: www.amc.gov.ua

Похожие материалы