МОЗ заручилося підтримкою Sanofi у реформуванні галузі

  • Жан-Поль Шоер
    Директор Sanofi и Генеральный менеджер подразделения Rx стран Персидского залива

Міністерство охорони здоров'я України та компанія Sanofi в Україні підписали Меморандум про взаєморозуміння до 2013 року, мета якого - покращення здоров'я громадян країни, що є одним із довготермінових пріоритетів діяльності обох сторін. Мемор..

Міністерство охорони здоров'я України та компанія Sanofi в Україні підписали Меморандум про взаєморозуміння до 2013 року, мета якого – покращення здоров'я громадян країни, що є одним із довготермінових пріоритетів діяльності обох сторін. Меморандум підписано під час шостого засідання Україно-Французької Міжурядової Комісії з економічного розвитку, в якому взяла участь українська делегація на чолі з міністром соціальної політики України, Сергієм Тігіпком.

Згідно з Меморандумом про взаєморозуміння, компанія Sanofi надаватиме підтримку українським державним органам влади у впровадженні програми реформування галузі охорони здоров'я. Окрім того, співпраця буде спрямована на питання покращення контролювання діабету і його лікування серед дорослих і дітей, а також – питання раннього виявлення раку молочної залози.

«Підписання Меморандуму є важливим кроком, який надасть міністерству нові можливості та інструменти для більш ефективної роботи на шляху реформування галузі охорони здоров'я і боротьби із онкологічними захворюваннями та діабетом. В результаті спільних зусиль в напрямках, окреслених в Меморандумі, наші пацієнти зможуть отримати якісніше лікування і покращити тривалість життя. Саме це і є головною метою як міністерства, так і наших партнерів», – зазначила заступник міністра охорони здоров'я Галина Калішенко під час підписання Меморандуму.

В свою чергу, Генеральний директор ТОВ «Санофі-Авентіс Україна» Жан-Поль Шоєр зазначив: «Україна є надзвичайно важливою країною для Sanofi. Ми пишаємося підписанням Меморандуму про взаєморозуміння з Міністерством охорони здоров'я України і віримо, що наша співпраця принесе позитивні результати. Таким чином, наша компанія братиме ще активнішу участь у задоволенні потреб українських пацієнтів шляхом надання населенню безпечних, ефективних, інноваційних і доступних рішень з метою покращення і підтримки всієї системи охорони здоров'я в Україні».

Джерело: www.moz.gov.ua

Похожие материалы