«Альба Україна» скаржиться на держзакупівлі

Антимонопольний комітет України прийняв до розгляду скаргу приватного акціонерного товариства "Альба Україна" від 02.03.2011 № 306 щодо порушення Вінницьким обласним клінічним госпіталем для інвалідів Великої Вітчизняної війни порядку проведення...

Антимонопольний комітет України прийняв до розгляду скаргу приватного акціонерного товариства "Альба Україна" від 02.03.2011 № 306 щодо порушення Вінницьким обласним клінічним госпіталем для інвалідів Великої Вітчизняної війни порядку проведення процедури закупівлі – "препарати лікарські" за державні кошти.

"Альба Україна" повідомляє про порушення порядку проведення процедури закупівлі та просить:

1) прийняти скаргу до розгляду;

2) призупинити процедуру закупівлі на строк до винесення рішення за скаргою;

3) зобов'язати замовника скасувати свої рішення;

4) відмінити процедуру закупівлі.

Як повідомляє АМКУ, інформації, наведеної в скарзі компанії, та доданих до скарги матеріалах недостатньо для прийняття рішення про встановлення або відсутність порушення зазначеної процедури закупівлі.

Для з'ясування обставин та прийняття об'єктивного рішення комітету необхідно отримати додаткову інформацію, документи та матеріали стосовно проведення замовником процедури закупівлі.
Як йдеться в повідомленні, постійно діюча адміністративна колегія Антимонопольного комітету України з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері державних закупівель постановила прийняти скаргу "Альба Україна" від 02.03.2011 № 306 до розгляду.

Рішення може бути оскаржене до Київського окружного адміністративного суду у 30-денний строк зо дня його прийняття. Розгляд скарги відбудеться 18 квітня 2011 року.

Джерело: www.amc.gov.ua

Похожие материалы