Відкрите звернення юридичної компанії "Правовий Альянс" до компанії Arzinger

Відкрите звернення юридичної компанії "Правовий Альянс" до компанії Arzinger

Конфлікт між відомими у фармацевтичній галузі юридичними компаніями виник через неетичну поведінку компанії Arzinger.

15 листопада 2016 року юридична компанія Arzinger розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук інформацію: "Шукаємо ініціативних та енергічних майбутніх колег в команду кращих професіоналів на юридичному ринку в сфері фармацевтики та охорони здоров'я ". А вже наступного дня більшість юристів компанії "Правовий Альянс" отримали запрошення пройти співбесіду у Arzinger.

Компанія "Правовий Альянс" відреагувала на події відкритим листом до Arzinger, зокрема до керуючого партнера Тімура Бондарєва.

Раніше Тімур Бондарєв, Лана Сінічкіна та інші співробітники ЮК Arzinger уже потрапляли в епіцентр скандалів, пов'язаних із їхньою лобістською діяльністю на користь тендерних фармкомпаній спільно з одіозним БФ "Пацієнти України" Дмитра Шерембея та "Центром протидії корупції" Віталія Шабуніна.

Наводимо повний текст Відкритого листа компанії "Правовий Альянс" до компанії Arzinger.

Шановний пане Бондарєв!

Написати цього листа нас спонукали дії HR-відділу компанії Arzinger стосовно юристів нашої компанії "Правовий Альянс".

Вчора, 16 листопада, більшість юристів Правового Альянсу отримали запрошення пройти співбесіду у Вашій компанії. Раніше Ви вже декілька разів наймали співробітників, які отримали досвід в Правовому Альянсі, та, певно, залишилися настільки задоволені якістю їх експертизи, що вирішили вдатися до спроб масового переманювання наших юристів до власного штату.

З огляду на достатньо цивілізовані та етичні умови ведення юридичного бізнесу в Україні такі дії HR-відділу Вашої компанії, щонайменше, викликають подив.

У будь-якому разі, ми дякуємо Вам за визнання рівня нашої експертизи в фармацевтичному праві, нехай і таким незвичайним способом. Отримати високу оцінку роботи нашої команди з боку конкурента приємніше, ніж виграти черговий професійний рейтинг.

Успіхів Вам, і сподіваємось, у Вас все добре.

З повагою

Ілля Костін

Олексій Бежевець

Дмитро Алешко

Андрій Горбатенко

Наталія Лавренова

Похожие материалы