Держлікслужба оприлюднила список аптек з різних регіонів, які реалізовували заборонені ліки

Інспектори Державної служби України з лікарських засобів минулого тижня виявили в аптеках різних регіонів України заборонені лікарські засоби.

Інспектори Державної служби України з лікарських засобів минулого тижня виявили в аптеках різних регіонів України заборонені лікарські засоби.

Наводимо адреси аптек, які продавали заборонені ліки:

·Баранівське комунальне підприємство «ПОЛІССЯ-ФАРМ», аптека №2 (Житомирська обл., м. Баранівка, вул. Дзержинського, 66);

·ФОП Тимків А. Б., аптека №2 (м. Львів, вул. Панча П., 18в/101);

·ФОП Волошин Г. М., аптека №1 (Тернопільська обл., Борщівський р-н, смт Скала-Подільська, вул. Грушевського, 11 б);

·ФОП Рудоман Г. В., аптека №1 (Кіровоградська обл., Добровеличківський р-н, м. Помічна, вул. Інтернаціональна, 11);

·ТОВ «ДУБАЙ ФАРМАЦІЯ», аптека №1 (м. Суми, вул. Кооперативна, 7);

·Науково-виробнича фірма у формі товариства з обмеженою відповідальністю «Інститут традиційної медицини «Здоров’я», аптека №1, (м. Суми, вул. Воскресенська, 15);

·ФОП Шамрай Л. Х., аптека «Лаура» №2 (м. Суми, вул. Засумська, 14);

·ФОПВасиленко Т. В., аптека «Прополіс» (м. Суми, вул. Засумська, 1).

·ФОП Тупота М. В., аптека №1 (Черкаська обл., Городищенський р-н, с. Вербівка, вул. Братів Соловйових, 2).

За результатами перевірок були складені акти про результати перевірки, а на відповідальних осіб буде накладено адміністративне стягнення.

Існує небезпека, що заборонені ліки можуть продаватися і в інших аптеках цих ліцензіатів. Перелік усіх аптек зазначених ліцензіатів можна отримати ТУТ, ввівши у поле пошуку назву ліцензіата.

Держлікслужба України попереджає: намагаючись отримати прибутки від продажу неякісних ліків, несумлінні працівники аптек наражають тим самим на небезпеку вітчизняних пацієнтів. Вони забувають, що основна мета роботи аптечного закладу – надання фармацевтичної послуги, забезпечення громадян якісними та ефективними ліками.

Похожие материалы