«Фармак» увійшов до ТОП-3 рейтингу якості управління корпоративною репутацією

«Фармак» увійшов до ТОП-3 рейтингу якості управління корпоративною репутацією

Агентство PR-Service у середині травня 2021 року оприлюднило дані щорічного рейтингу «Репутаційні АКТИВісти». Другу сходинку серед фармвиробників та імпортерів, що працюють в Україні, посіла компанія «Фармак».

Понад 15 років в Україні проводиться оцінка рейтингу якості управління корпоративною репутацією. Організатори підкреслюють, що це є гарним способом висловити суспільне визнання компаніям, які досягли значних результатів у цьому напрямі.

Оцінку учасників різних секторів економіки цьогорічного рейтингу здійснювали 145 експертів за 5 категоріями: репутаційна стабільність, іміджевий капітал корпоративної соціальної відповідальності, медіаактивність, інноваційний підхід та стійкість до криз.

У рейтингу приймали участь українські за іноземні компанії.

За словами Євгенії Піддубної, директорки із корпоративних комунікацій АТ «Фармак», репутація створюється на тих цінностях, якими компанія «живе» щодня. Вона підкреслила, що с початку пандемії коронавірусу в Україні компанія не лишалась осторонь проблем, бо веде прозорий та відповідальний бізнес.

«З перших днів пандемії ми закупили ШВЛ та інше необхідне обладнання для лікарень у різних регіонах України, розпочали виготовлення санітайзерів, вчені «Фармак» розробили український ПЛР-тест для виявлення нових штамів коронавірусу, ми захистили своїх працівників і продовжуємо розвивати економіку країни. Нам не потрібно штучно щось придумувати чи прикрашати. Ми просто ділимося тим, чим реально займається компанія», – роз’яснила вона.

Віце-президентка Української PR-Ліги Олена Дерев’янко доповнила, що епідемію COVID-19 найкраще пройшли компанії, що вже мали напрацьований репутаційний капітал. Вона зауважила, що із перебудовою бізнес-процесів зіткнулися всі, але ті компанії, що мали високий рівень суспільної довіри, пройшли цей процес простіше.

Похожие материалы