«Фармак» буде співпрацювати з KSE

«Фармак» буде співпрацювати з KSE

«Фармак» інвестує півмільйона доларів в розвиток Київської школи економіки.

Вітчизняна фармкомпанія «Фармак» направить $500 тисяч на розвиток Київської школи економіки (KSE) для підвищення рівня освіти в Україні. На ці кошти планується облаштувати навчальні простори нового кампусу, а також покращити наявні та запустити нові освітні програми, зокрема, за рівнем підготовки «бакалавр».

За словами Володимира Костюка, виконавчого директора АТ «Фармак», розвивати освітню галузь неможливо без сприяння бізнесу та інвестицій.

«Розвиток освіти, а отже й суспільства загалом, неможливий без інвестицій із боку бізнесу. Від рівня інтелектуальної спроможності країни залежить наш добробут та майбутнє. Підтримуючи такі проєкти, ми робимо свій внесок у досягнення Глобальних цілей сталого розвитку, одне із завдань яких – підвищити якість вищої освіти та забезпечити її тісний зв’язок із наукою», – підкреслив він.

Слід зазначити, що фармкомпанія надає підтримку не тільки KSE, а підтримує інші освітні ініціативи, серед яких Мала академія наук, публікація книги про українських науковців «Буде тобі наука: українські вчені, які змінюють світ», «Екошкола» тощо.

«Фармак» має потужний власний науковий потенціал – 150 науковців, 42 кандидати наук, 5 докторів наук, інноваційний R&D-комплекс. Це все дає змогу забезпечувати високий рівень академічної експертизи.

Тимофій Милованов, президент KSE підкреслив, що приклад «Фармак» щодо нового рівня соціальної відповідальності бізнесу, мають наслідувати інші компанії. За його словами, інвестиції у підтримку науки та освіти допоможуть змінити суспільство на краще. Він додав, що внесок компанії стане потужним поштовхом до подальшого розвитку.

Похожие материалы