Смерть провізора в Чернівцях: у загиблого виявили коронавірус

Смерть провізора в Чернівцях: у загиблого виявили коронавірус

24 березня в Чернівцях після вакцинації від коронавірусу раптово помер провізор аптеки військового госпіталю. Стало відомо, що в загиблого медика виявили коронавірус, допускають, що він міг заразитись до вакцинації.

24 березня повідомили про смерть провізора Чернівецького військового госпіталю, смерть настала раптово, причиною смерті називають гострий мозковий інсульт. Відомо, що 15 березня померлий був вакцинований від коронавірусу препаратом Covishield. Нині триває розслідування обставин трагедії, також з'ясовують чи може бути пов'язана вакцинація зі смертью провізора.

Це вже другий подібний випадок смерті медиків після вакцинації в Україні. Раніше в Одесі померла військовий медик, яка також незадовго до смерті отримала вакцину. Військова померла від гострої серцевої недостатності, її загибель нині не пов'язують з щепленням.

Очільниця обласного лабораторного центру Наталія Гопко заявила журналістам, що в померлого в Чернівцях провізора виявили COVID-19, припускають, що він міг заразитись ще до вакцинації. Також позитивний аналіз на коронавірус отримали і кілька колег загиблого, вони вакцинувалися одночасно.

Було встановлено також і кілька контактів померлого з хворими на коронавірус як до, так і після вакцинації. Цими контактами медики пояснюють можливі ускладнення, які призвели до смерті провізора.

Похожие материалы