Уряд виділив 65 млн грн для забезпечення належної якості медпрепаратів

Кабмін у 2010 році виділив близько 65 млн грн для здійснення першочергових заходів, спрямованих на забезпечення належної якості лікарських засобів, медичної техніки і виробів медичного призначення, а також - закупівлі обладнання з метою...

Кабмін у 2010 році виділив близько 65 млн грн для здійснення першочергових заходів, спрямованих на забезпечення належної якості лікарських засобів, медичної техніки і виробів медичного призначення, а також – закупівлі обладнання з метою доукомплектування трьох регіональних лабораторій.

Відповідне розпорядження прийнято на засіданні Уряду четвертого жовтня.

Кошти виділено Державній інспекції з контролю якості лікарських засобів Міністерства охорони здоров’я на умовах неповернення. Держлікінспекція тепер має затвердити у тижневий термін за погодженням із Мінекономіки, Мінфіном і МОЗ перелік витрат, пов’язаних зі здійсненням зазначених заходів, а також – подати до кінця 2010 року відповідним міністерствам і Державному казначейству звіт про використання виділених коштів.

Джерело: www.kmu.gov.ua

Похожие материалы

  • Категория
    Новости
    Дата публикации

    Учора, 23 вересня, під стінами Кабінету Міністрів декілька сотень представників фармацевтичної галузі провели акцію протесту. Основна вимога - негайно навести порядок у фармацевтичній галузі, розпочавши зі звільнення голови Державної інспекції з...

  • Категория
    Новости
    Дата публикации

    Министерство экономики Украины обнародовало проект изменений в постановление Кабинета Министров №955 от 17 октября 2008 «О мерах по стабилизации цен на лекарственные препараты и изделия медицинского назначения», в котором намерено ввести предельные опто..

  • Категория
    Новости
    Дата публикации

    Віце-прем'єр міністр України Сергій Тігіпко ветував постанову попереднього уряду Юлії Тимошенко про створення на базі Українського державного підприємства поштового зв'язку «Укрпошта» мережі державних аптек.

  • Категория
    Новости
    Дата публикации

    Як повідомляє прес-служба Кабміну, суб’єктів господарювання, які займаються торгівлею лікарськими засобами, не каратимуть за незаконне зберігання препаратів, що містять «Сибутрамін» в тому разі, якщо вони добровільно здадуть усі ці ліки та вкажуть на дж..