Співробітники "Фармацевтичної фірми "Дарниця" зі своїми родинами взяли участь у "Пробігу під каштанами–2016"

Співробітники "Фармацевтичної фірми "Дарниця" зі своїми родинами взяли участь у "Пробігу під каштанами–2016"

Подія проводиться вже 24-й раз і має на меті привернути увагу до проблеми вроджених вад серця.

"Пробіг під каштанами" традиційно проводиться в останню неділю травня під час святкування Дня Києва та залишається наймасштабнішим щорічним спортивно-благодійним проектом в Україні. Зібрані кошти спрямовуються на придбання необхідного обладнання та витратних матеріалів для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України.

29 травня 2016 року "Пробіг під каштанами" відбувся у 24-й раз, у ньому взяли участь від 6 000 до 8 000 учасників (за різними оцінками). Цього року благодійний внесок кожного учасника пробігу складав 100 грн.

Щорічно у пробігу бере участь більше 100 корпоративних команд, кількість учасників яких налічує від 5 до 12 000 співробітників. "Фармацевтична фірма "Дарниця" долучилась до акції у складі 60 співробітників компанії та членів їх сімей. Необхідні благодійні внески за учасників сплатила компанія "Дарниця".

Наймолодшому учаснику дарницької команди Єгору Шейко виповнилося усього 3,5 роки. А першим серед представників "Дарниці" на фініш прибув інженер-технолог і капітан футбольної команди "Дарниця" Дмитро Сачук.

Похожие материалы