«Дарниця» запустила нову версію корпоративного сайту

«Дарниця» запустила нову версію корпоративного сайту

Це друге покоління корпоративного веб-сайту ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця». Оновлений інформаційний ресурс демонструє новий етап розвитку компанії. Команда фахівців і розробників провела велику дослідницьку й організаційну роботу.

ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» підготувало і запустило нову версію корпоративного сайту. Сайт знаходиться за адресою www.darnitsa.ua. Загальний вигляд і легкість сприйняття розділів сайту демонструють динамічність, інноваційність та відкритість компанії. Серед переваг сайту – націленість на полегшення діалогу з користувачами. Для комфортної взаємодії з відвідувачами сайту реалізовані найбільш актуальні та зручні технологічні рішення: забезпечена простота навігації та адаптивна верстка для відображення інформації на різноманітних пристроях.

Це друге покоління корпоративного веб-сайту ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця». Оновлений інформаційний ресурс www.darnitsa.ua демонструє новий етап розвитку компанії. Команда фахівців і розробників провела велику дослідницьку й організаційну роботу. В результаті творчих пошуків ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» отримала новаторський маркетинговий, комунікаційний та HR-інструмент.

Веб-сайт www.darnitsa.ua побудовано з використанням найсучасніших технологій, він має зручний та зрозумілий інтерфейс і спеціальні способи подання інформації, користувальницькі сценарії, фото- та відеосупровід. Сайт докладно та яскраво розповідає про те, чим живе компанія; про команду професіоналів фармацевтичної фірми «Дарниця», їхні досягнення і плани, їхні кроки з побудови корпоративної культури і бачення щодо нових членів команди; про ключові аспекти виробництва лікарських засобів, що здійснюється на фармацевтичній фірмі «Дарниця» відповідно до стандартів Належної виробничої практики (GMP); про історію перетворення невеликого фармацевтичного виробництва на потужну компанію, масштабного бізнес-гравця на фармацевтичному ринку України.

Світлана Діденко, Генеральний директор ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця»:

«Створення нового сайту подібне до облаштування нового помешкання. Задумавши рестайлінг нашого інтернет-ресурсу, ми хотіли, аби нашій великій родині у віртуальній оселі було зручно і затишно, а відвідувачам – корисно і цікаво. Відомо, що українці в усьому світі знані як дуже гостинна нація: ми завжди пропонуємо гостям найкраще, ретельно готуємося до їхнього приходу. «Дарниця» вирішила віртуально підтримати образ привітних господарів, які добре порядкують у власній домівці і шанобливо прочиняють двері назустріч гостям. Наш сайт – наша нова он-лайн домівка – це гарне місце для зустрічі, комфортне і сучасне. Сподіваюся, новий веб-сайт «Дарниці» припаде до душі кожному. Запрошуємо до спілкування».

Оновлений веб-ресурс має зручну навігацію, що дозволяє відвідувачам сайту легко і швидко орієнтуватися на його сторінках. Зручно структуровані розділи містять інформацію про компанію, новини і важливі події, поточні вакансії, фармацевтичні продукти і медикаментозні рішення. У розділі «Соціальні проекти та КСВ» представлена докладна інформація про участь у благодійних проектах, підтримку наукових, освітніх, культурних, спортивних та молодіжних ініціатив, про участь у проведенні Міжнародного конкурсу знавців української мови імені П. Яцика.

У розділі «Прес-центр» знаходиться зручний і легкий сервіс перегляду новин, прес-релізів, фотозвітів і відеопрезентацій про знакові події компанії, медіатека. При бажанні кожен користувач мережі Інтернет може продовжити спілкування з компанією на її сторінках у соціальних медіа (Facebook, YouTube та ін.).

Марина Горпинюк, Керівник проектів і програм стратегічного напрямку ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця»:

«Стиль сайту відповідає новій корпоративній стратегії ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця», в основі якої лежать безкомпромісна якість і результативність, надійність наданих послуг, інноваційність і клієнтоорієнтованість, партнерство і соціальна відкритість, дбайливе ставлення до довкілля і турбота про людей, що мешкають в Україні. Оновлений веб-сайт – результат тривалої ретельної роботи наших фахівців і партнерів».

Більшість розділів нового веб-сайту розрахована на широку аудиторію відвідувачів.

Новий сайт «Дарниці» – це перший важливий крок до глобальної взаємодії з цільовими аудиторіями компанії в нову цифрову еру. У планах компанії – ретельне дослідження взаємин аудиторії з веб-сайтом, доопрацювання і покращення зручності та ефективності корпоративних інформаційних каналів, ядром яких стане новий сайт. Наступні кроки – подальший маркетинговий, технологічний та іміджевий розвиток інтернет-ресурсу.

Ігор Никифорчин, Директор з розвитку ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця»:

«Інтернет-простір – це сфера найбільш стрімких, гнучких та успішних бізнес-рішень сьогодні. Тому новий сайт ми розглядаємо як нові можливості для нашої зрілої і сильної команди. За допомогою веб-сайту плануємо покращити взаємодію з партнерами і клієнтами, залучити нових споживачів продукції «Дарниця», правильно позиціювати бренди компанії, підвищити ефективність маркетингових заходів».

Новий веб-сайт «Дарниці», окрім усього, вирішуватиме і завдання управління персоналом за новаторськими алгоритмами HRM. Для цього на новому інтернет-ресурсі відкритий окремий розділ «Кар’єра», де з відвідувачами будуються широкі комунікації: надається інформація про компанію, її цілі і цінності, про конкретні переваги роботи в ній, актуальні вакансії і програми з навчання персоналу, передбачена форма оперативного зворотного зв'язку з пошукувачами.

Безкомпромісна якість, безупинний розвиток і бізнес-експерименти, реалізація найскладніших рішень – головні складники успішної діяльності ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця», надійним фундаментом якої служать довіра і повага українців. Компанія сподівається, що новий веб-сайт стане ефективним інструментом комунікації – з партнерами, клієнтами, ЗМІ, потужним драйвером реалізації її стратегії – стати абсолютним лідером на фармацевтичному ринку України.

Похожие материалы