Amgen отримала дозвіл АМКУ на придбання активів компанії Roche

Антимонопольний комітет України надав дозвіл компанії «Amgen Manufacturing, Limited» (м. Джанкос, Пуерто-Ріко) на придбання активів компанії «F. Hoffmann-La Roche Ltd» (м. Базель, Швейцарія) та суб’єктів господарювання, пов’язаних з нею відносинами конт..

Антимонопольний комітет України надав дозвіл компанії «Amgen Manufacturing, Limited» (м. Джанкос, Пуерто-Ріко) на придбання активів компанії «F. Hoffmann-La Roche Ltd» (м. Базель, Швейцарія) та суб’єктів господарювання, пов’язаних з нею відносинами контролю, що забезпечують можливість здійснення діяльності з імпорту, виробництва, збуту, розповсюдження та продажу готового фармацевтичного препарату, який містить або складається з активного фармацевтичного інгредієнта Філграстиму або Пегфілграстиму.

Крім того, надано дозвіл на узгоджені дії у вигляді виконання умов, передбачених проектом Договору, який буде укладено між компанією «Amgen Manufacturing, Limited» (м. Джанкос, Пуерто-Ріко) та компанією «F. Hoffmann-La Roche Ltd» (м. Базель, Швейцарія), що стосується обмеження конкурентних дій щодо продажу та маркетингу фармацевтичних препаратів.

Похожие материалы

  • Категория
    Новости
    Дата публикации

    Учора у Львові відбулася селекторна нарада Кабінету Міністрів з питань вжиття у регіоні невідкладних заходів з виявлення та лікування хворих на грип і гострі респіраторні вірусні інфекції та виконання відповідних рішень Уряду. Під час наради Прем’єр-мін..

  • Категория
    Новости
    Дата публикации

    Министерство здравоохранения Украины стало оплотом коррупционеров — чиновников от медицины. Министр Раиса Богатырева и ее замы — Роман Богачев и Александр Качур наживаются на жизни и здоровье сограждан. Разворовывая сотни миллионов гривен на бюджетных...