МОЗ відібрало компанії для закупівлі ліків для онкохворих

Міністерство охорони здоров'я обрало солідного продавця медикаментів: компанію «Альба Україна» (Бориспіль, Київська область), компанії «Людмила-Фарм», «Галафарм» (обидві - Київ) і «Фармстандарт-Біолік» (Харків).

Міністерство охорони здоров'я обрало солідного продавця медикаментів: компанію «Альба Україна» (Бориспіль, Київська область), компанії «Людмила-Фарм», «Галафарм» (обидві – Київ) і «Фармстандарт-Біолік» (Харків) - для закупівлі препаратів для лікування недужих на онкологічні захворювання на суму 30,604 млн гривень (без ПДВ) до 2012 року.

Про це сказано в повідомленні міністерства про акцепт пропозицій компаній за підсумками тендера.

Зокрема, МОЗ має намір закупити в «Альба Україна» ліків на 13,118 млн гривень (без ПДВ), в «Людмила-Фарм» – на 12,326 млн гривень (без ПДВ), у «Фармстандарт-Біолік»- на 1,787 млн гривень (без ПДВ) і в «Галафарм» – на 3,373 млн гривень (без ПДВ).

Акцепт пропозицій відбувся 23 вересня, остаточний термін підписання договорів – 7 жовтня.

Як повідомляло агентство, раніше компанії «Людмила Фарм», «Ганза», «Фармацевтичні препарати регіонів» (усі – Київ) і компанія «Фра-М» (Донецьк) домовилися з Міністерством охорони здоров'я про поставку ліків для лікування онкологічних захворювань на суму 12,745 млн гривень (без ПДВ).

Джерело: un.ua