АМКУ відмовив у задоволенні скарги ПрАТ «Альба Україна»

Антимонопольний комітет України відмовив приватному акціонерному товариству «Альба Україна» у задоволенні скарги від 02.03.2011 № 306 щодо порушення Вінницьким обласним клінічним госпіталем для інвалідів Вітчизняної війни порядку проведення процедури...

Антимонопольний комітет України відмовив приватному акціонерному товариству «Альба Україна» у задоволенні скарги від 02.03.2011 № 306 щодо порушення Вінницьким обласним клінічним госпіталем для інвалідів Вітчизняної війни порядку проведення процедури закупівлі – «препарати лікарські» – за державні кошти.

Відповідне рішення № 130-р/пк-ск було прийнято постійно діючою адміністративною колегією Антимонопольного комітету України з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері державних закупівель.

Як відомо, «Альба Україна» оскаржувала торги на закупівлю лікарських препаратів, які відбулися 19.02.2011 у Вінницькому клінічному госпіталі. При розкритті пропозицій конкурсних торгів були присутні всі члени комітету з конкурсних торгів та представники фармацевтичних компаній «БаДМ», «ФРА-М» та ПрАТ «Альба Україна».

«Замовник зазначає, що при розкритті пропозиції конкурсних торгів ПрАТ «Альба Україна» членами комітету з конкурсних торгів було виявлено відсутність в документації оригіналу довідки про відсутність заборгованості перед Пенсійним фондом України, на що представник від ПрАТ «Альба Україна» категорично стверджувала, що вказана довідка є в наявності в пакеті документів». Замовником повторно було перевірено «всю папку з документацією», однак довідки не було знайдено», – йдеться в повідомленні АМКУ.

Колегією було встановлено, що в пропозиції конкурсних торгів «Альба України» відсутні сторінки 257-258, які відповідно до реєстру наданих документів мали б містити зазначену довідку.

«Наведені обставини свідчать про відсутність підстав для задоволення скарги приватного акціонерного товариства «Альба Україна» від 02.03.2011 № 306», – переконують у комітеті.

Таким чином, колегія АМКУ постановила відмовити приватному акціонерному товариству «Альба Україна» у задоволенні скарги від 02.03.2011 № 306.

Рішення може бути оскаржене до Київського окружного адміністративного суду у 30-денний строк зо дня його прийняття.

Джерело: www.amc.gov.ua

Похожие материалы