АМКУ оштрафував київські аптеки

Київське міське територіальне відділення Комітету оштрафувало ТОВ «Фармцентр» на сім тисяч гривень за недобросовісну конкуренцію, а саме - поширення інформації, що вводить в оману.

Київське міське територіальне відділення Комітету оштрафувало ТОВ «Фармцентр» на сім тисяч гривень за недобросовісну конкуренцію, а саме – поширення інформації, що вводить в оману.

Як встановило Відділення, товариство на вікні власної аптеки розмістило неправдиве рекламне оголошення: «Найнижчі ціни. Найвища якість цілодобово». Такі дії могли вводити споживачів у оману, оскільки поширена інформація не відповідала дійсності. Відповідач визнав та припинив порушення, зобов’язавшись сплатити штраф до державного бюджету.

Київське обласне територіальне відділення Комітету оштрафувало ТОВ «Клініка Оксфорд Медікал» на 5 тис. грн за недобросовісну конкуренцію, а саме – поширення інформації, що вводить в оману.

Відділення встановило, що товариство у вагонах поїздів КП «Київський метрополітен» (м. Київ) розповсюджувало неправдиву інформацію щодо лікувальних властивостей апарату «Темпро». Такі дії могли вводити споживачів у оману.

Відповідачі визнали та припинили порушення, зобов’язавшись сплатити штраф до державного бюджету.


Джерело: www.amc.gov.ua

Похожие материалы