Просьба помочь с гуманитарной помощью!

Просьба помочь с гуманитарной помощью!

В адрес ГС «АПАУ» поступило обращение от народного депутата Украины с просьбой в аптечные учреждения помочь оказанию гуманитарной помощи на Житомирщине.

В настоящее время крайне приоритетным для Житомирской области является обеспечение раненых воинов обезболивающими препаратами, перевязочными материалами и хирургическими наборами.

Текст письма:

Директору ГС «Аптечна Професійна Асоціація України» В.В. РУДЕНКУ

Шановний Володимире Васильовичу! Дозвольте засвідчити Вам свою повагу та побажати міцного здоров’я і наснаги в наш непростий та дуже відповідальний час. Станом на сьогоднішній день, на Житомирщині існує величезна проблема, пов’язана із забезпеченням лікарськими засобами населення та військових. Наразі ми вступили в стадію гарячої безкомпромісної боротьби з російським агресором. Українці роблять все можливе і неможливе, щоб захистити Батьківщину в кровопролитній битві. У ці важкі часи ми не можемо чекати, нам потрібна Ваша допомога! Відтак, прошу Вас, як керівника асоціації звернутися до членів асоціації з проханням надати гуманітарну допомогу Житомирщині згідно зі списком, що додається. Окрім того, вкрай пріоритетним для Житомирської області є забезпечення поранених воїнів знеболюючими препаратами, перев’язувальними матеріалами та хірургічними наборами, тому, буду Вам надзвичайно вдячний за допомогу у вирішенні цього питання.

З приводу усіх організаційних питань, прошу звертатися до мене особисто за телефоном: +38 (096) 302 2544

Сподіваюсь на Вашу допомогу.

З повагою, народний депутат України Сергій КУЗЬМІНИХ (посв. №273)

Приложение к письму.

  1. Бинти, вата, марля, перев’язувальні матеріали.
  2. Антисептики (Йод, Брильянтовий Зелений, Хлоргексидин, Бетадин, Декасан, Стериліум).
  3. Знеболюючі (Диклофенак, Парацетамол, Ібупрофен, Кетопрофен, Дескетопрофен, Німесулід, Анальгін, Налбуфін, Морфій, Трамадол).
  4. Спазмолітики (Дротаверин, Спащмалгон, Папаверин).
  5. Сердцево-судинні (Корвалмент, Валідол, Корвалол, Лізиноприл, Лозап. Панангін, Аспаркам, Кардіомагніл, Аспірін Кардіо).
  6. Антибіотики (Азитроміцин, Амоксицилін, Доксициклін, Кларитроміцин, Флемоксін).
  7. Антисептичні мазі (Левомеколь, Офлокаїн, Синафлан, Бепантен, Пантестин, Пантенол, Бальзамічний лінімент, Паста Теймурова).
  8. Захворювання Щитовидної залози (L-тироксин, Еутірокс, Йодомарин).
  9. Протигрибкові (Флуконазол, Екзодерил, Пімафуцин, Клотримазол).
  10. Противірусні (Гропрінозин, Аміксин, Амізон).
  11. ШКТ (шлунково-кишковий тракт) (Сорбекс, Атоксіл, Смекта, Лоперамід, Панкреатин, Омепразол, Сенадексин, Ренні).