Наказ МОЗ України від 27.01.2023 № 163

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВʼЯ УКРАЇНИ

НАКАЗ

27.01.2023N 163

м. Київ

 Про Робочу групу по категоризації об’єктів критичної інфраструктури

Відповідно до Закону України «Про центральні органи виконавчої влади», пункту 8 Положення про Міністерство охорони здоровʼя України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 267 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 року № 90) та Примірного положення про утворення та діяльність консультативних, дорадчих та інших допоміжних органів при Міністерстві охорони здоров’я України, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 01 лютого 2022 року № 202 «Про питання утворення та діяльності консультативних, дорадчих та інших допоміжних органів, утворених при Міністерстві охорони здоров’я України», з метою віднесення об’єктів сфери охорони здоров’я до об’єктів критичної інфраструктури та їх категоризації,

НАКАЗУЮ:

1. Утворити Робочу групу по категоризації об’єктів критичної інфраструктури.

2. Затвердити склад Робочої групи по категоризації об’єктів критичної інфраструктури (з розподілом на Підгрупи), що додається.

3. Затвердити Положення про Робочу групу по категоризації об’єктів критичної інфраструктури, що додається.

4. Голові робочої групи забезпечити:

1) координацію діяльності Робочої групи;

2) проведення засідання Робочої групи в разі необхідності;

3) підготовку пропозицій щодо категоризації об’єктів критичної інфраструктури у сфері охорони здоров’я;

4) інформування Міністра охорони здоров’я України про результати роботи Робочої групи;

5) дотримання вимог Примірного положення про утворення та діяльність консультативних, дорадчих та інших допоміжних органів при Міністерстві охорони здоров’я України, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 01 лютого 2022 року № 202.

5. Визнати таким, що втратив чинність наказ Міністерства охорони здоров’я України від 09 червня 2022 року № 990 «Про утворення робочої групи по категоризації об’єктів критичної інфраструктури».

6. Директорату стратегічного планування та координації (Андрієць О.Ю.) забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному сайті Міністерства охорони здоров’я України.

7. Контроль за виконанням цього наказу покласти на Першого заступника Міністра Олександра Комаріду.

Міністр Віктор ЛЯШКО