Компанія Perrigo завершила угоду щодо придбання бренда Emolium®

Компанія Perrigo завершила угоду щодо придбання бренда Emolium®

Perrigo Company plc, одна з найбільших компаній у світі зі створення, виробництва та продажу безрецептурних препаратів та засобів для догляду за собою, завершила угоду з компанією Sanofi щодо придбання бренда Emolium®.

Emolium® – це лінійка професійних засобів для догляду за шкірою. Умови угоди не розголошуються.

Компанія Perrigo, що входить у п’ятірку найбільших компаній-виробників безрецептурних препаратів на європейському ринку за розміром прибутків, ще більше зміцнює свої ринкові позиції. Придбання бренда Emolium® розширює асортимент високоякісної косметики, що вже є в портфелі компанії Perrigo в більшій кількості країн Європи. На сьогодні продукція бренда Emolium® продається в Україні, Польщі та Росії.

- Ми раді новому бренду у нашому портфелі. Придбання бренда Emolium®, а також існуючий асортимент відомих брендів нашої компанії, таких як Lactacyd®, Aflubin®, Delufen®, Paranix®, Remens®, Gentos®, Galstena®, Tonginal®, Wartner®, відповідають стратегії Perrigo щодо створення та забезпечення наших споживачів якісними та доступними препаратами та засобами для догляду за собою – говорить Міхал Василевський, генеральний директор Perrigo в Україні та Польщі. – Придбання нового косметичного бренда є наступним кроком в напрямі лідерства в сфері засобів для догляду за собою.

Компанія Perrigo, яка є провідним виробником безрецептурних препаратів та засобів для догляду за собою, пропонує високоякісні товари для тих, хто дбає про своє здоров’я та здоров’я своєї родини, хоче попередити захворювання або самостійно лікуватися. В Україні компанія багато років тісно співпрацює з фармацевтами та завойовує їхню довіру, цінує їх професійні знання, які так важливі при виборі клієнтами аптек засобів для догляду за собою. Завдяки фармацевтам відвідувачі аптек завжди можуть розраховувати на професійну консультацію при покупці, зокрема косметичних засобів.

Глобальна група компаній Perrigo Company plc була заснована понад 130 років тому в США, продукцію компанії можна придбати в Північній Америці та Європі, а також на багатьох ринках світу в аптеках, мережах супермаркетів та онлайн-магазинах. Perrigo має 27 заводів, в компанії працюють 11 200 співробітників, бренди компанії є лідерами продажів у таких категоріях, як препарати від застуди, знеболюючі та снодійні, засоби, що покращують травлення, засоби, які сприяють боротьбі з курінням, а також дієтичні добавки. Портфель продукції компанії також включає засоби для особистої гігієни, засоби для догляду за новонародженими. Компанія Perrigo також виробляє та продає рецептурні препарати.

Загальний обсяг продажів компанії Perrigo складає 4 мільярди 837 мільйонів доларів США, сума операційного прибутку складає 809 мільйонів доларів США (згідно з Річним звітом від 31 грудня 2019 року).

Місія компанії Perrigo – робити життя людей кращим, створюючи якісні та доступні препарати та засоби для догляду за собою, яким довіряють споживачі.

Компанія Perrigo вийшла на український ринок в 2015 році після придбання компанії Omega Pharma, а її товари можна придбати в аптеках, магазинах роздрібної торгівлі та в онлайн-магазинах.

Відвідайте веб-сайт Perrigo за адресою www.perrigo.ua

Контакт для преси: [email protected], тел. +380(44)3590953.