МОЗ вибрало три компанії для закупівлі вакцин на 10 млн гривень

Міністерство охорони здоров'я вибрало компанії «Імбіоімпекс» (Київ), «Фармекс Груп» (Бориспіль, Київська область), і PharmaLife (Львів) для закупівлі вакцин на суму 9,984 млн гривень (без ПДВ). Про це сказано в повідомленні міністерства про акцепт...

Міністерство охорони здоров'я вибрало компанії «Імбіоімпекс» (Київ), «Фармекс Груп» (Бориспіль, Київська область), і PharmaLife (Львів) для закупівлі вакцин на суму 9,984 млн гривень (без ПДВ). Про це сказано в повідомленні міністерства про акцепт пропозицій компаній за підсумками тендера.

Зокрема МОЗ має намір закупити в «Фармекс Груп» комбіновану вакцину для профілактики коклюшу, дифтерії, правця, гемофільної інфекції та поліомієліту, а також вакцину для профілактики поліомієліту на загальну суму 8,907 млн гривень, в «Імбіоімпексу» – вакцину для профілактики поліомієліту на суму 0,68 млн гривень, в PharmaLife – вакцину для профілактики сказу – на 0,397 млн гривень.

Акцепт пропозицій відбувся 8 жовтня, кінцевий строк висновку договорів – 22 жовтня.

Строк поставки – до 2014 року.

Як повідомлялось раніше, 29 квітня компанія «Імбіоімпекс» і підприємство з виробництва інсуліну «Індар» (обоє – Київ) домовилися про поставку МОЗ вакцин на суму 107,179 млн гривень (без ПДВ) до 2014 року.

МОЗ ініціює тимчасове скасування GMP-Сертифікації імунобіологічних препаратів.

Своєю чергою народні депутати України, лікарі-імунологи, фармвиробники та представники громадських організацій просять недопустити скасування GMP-сертифікації вакцин.

Джерело: un.ua

Похожие материалы