У МОЗ відбудеться засідання з приводу реформування медичної галузі

Сьогодні, 8 грудня 2009 року о 15:00, відбудеться засідання Громадської Ради (малий зал колегій МОЗ України, вул. М. Грушевського 7, 3-й поверх) з приводу реформування системи охорони здоров'я в Україні, де буде викладено позицію Міністерства...

Сьогодні, 8 грудня 2009 року о 15:00, відбудеться засідання Громадської Ради (малий зал колегій МОЗ України, вул. М. Грушевського 7, 3-й поверх) з приводу реформування системи охорони здоров'я в Україні, де буде викладено позицію Міністерства охорони здоров'я України та пропозиції громадськості.

Під час засідання буде представлено нову стратегія реформування галузі охорони здоров'я в Україні. Також відбудеться презентація проектів законів «Основні засади діяльності у сфері охорони здоров'я», «Про заклади охорони здоров'я», «Про загальнообов'язкове державне соціальне медичне страхування», стратегії реформування первинної медико-санітарної допомоги у «Загальнодержавній програмі розвитку ПМСД на засадах сімейної медицини на період до 2011 року» та у «Інвестиційних проектах КМУ в охороні здоров'я».

Джерело: www.moz.gov.ua

Похожие материалы

  • Категория
    Новости
    Дата публикации

    Верховная Рада приняла к рассмотрению законопроект о введении в Украине обязательного государственного медицинского страхования.

  • Категория
    Новости
    Дата публикации

    Минулого тижня в редакції газети «Хрещатик» відбувся черговий круглий стіл, на якому зібралися представники фармацевтичних компаній та дистриб'юторів, а також парламенту.