Кабінет Міністрів опублікував розпорядження щодо кадрових ротацій та нових призначень у МОЗ

Кабінет Міністрів опублікував розпорядження щодо кадрових ротацій та нових призначень у МОЗ

Відповідні зміни закріплені у розпорядженнях Кабміну від 8 жовтня 2014 року №№ 927-р, 928-р, 930-р, 931-р.

Кабінет Міністрів України розпорядженням від 8 жовтня №927-р звільнив Василя Лазоришинця з посади заступника Міністра охорони здоров'я України – керівника апарату.

"Звільнити Лазоришинця Василя Васильовича з посади заступника Міністра охорони здоров’я України – керівника апарату у зв’язку з переходом на іншу роботу", – йдеться у розпорядженні.

Іншим розпорядженням від 8 жовтня №928-р Василя Лазоришинця було призначено на посаду першого заступника Міністра охорони здоров'я України.

Також розпорядженням від 8 жовтня № 930-р Кабмін тимчасово виконання обов’язків голови МОЗ поклав на Василя Лазоришинця.

"У зв’язку з відстороненням Міністра охорони здоров’я України від виконання повноважень за посадою тимчасово виконання обов’язків Міністра охорони здоров’я України покласти на першого заступника Міністра охорони здоров’я України Лазоришинця Василя Васильовича", – зазначається у розпорядженні.

На посаду заступника Міністра охорони здоров’я України – керівника апарату Кабінет Міністрів призначив Альону Терещенко.

Відповідне розпорядження № 931-р від 8 жовтня 2014 р. опубліковане на сайті Уряду.

Похожие материалы