Наказ МОЗ України від 29.04.2024 № 733

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВʼЯ УКРАЇНИ

НАКАЗ

29.04.2024N 733

м. Київ

 Про внесення змін до Вимог до специфікації електронного формату загального технічного документа (eCTD) до Модуля 1 з рекомендаціями щодо подачі матеріалів реєстраційного досьє в електронному форматі загального технічного документа (eCTD) та Валідаційних критеріїв електронного формату загального технічного документу (eCTD), затверджених наказом Міністерства охорони здоров’я України від 23 квітня 2024 року № 691

Відповідно до пункту 8 Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 267 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 року № 90), та з метою належного формування реєстраційного досьє у форматі загального технічного документу (eCTD),

НАКАЗУЮ:

1. Внести зміни до Вимог до специфікації електронного формату загального технічного документа (eCTD) до Модуля 1 з рекомендаціями щодо подачі матеріалів реєстраційного досьє в електронному форматі загального технічного документа (eCTD) та Валідаційних критеріїв електронного формату загального технічного документу (eCTD), затверджених наказом Міністерства охорони здоров’я України від 23 квітня 2024 року № 691, що додаються.

2. Департаменту цифрових трансформацій в охороні здоров’я (Дмитру Лук’янову) забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному вебсайті Міністерства охорони здоров’я України.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Марію Карчевич.

Міністр Віктор ЛЯШКО