МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВʼЯ УКРАЇНИ

НАКАЗ

09.11.2023N 1930

м. Київ

 

Про внесення змін до складу комісії з введення в дослідну експлуатацію реєстру осіб відповідальних за введення медичних виробів, активних медичних виробів, які імплантують, та медичних виробів для діагностики in vitro в обіг

 

Відповідно до абзацу одинадцятого підпункту 16 пункту 4, підпункту 3 пункту 6, пункту 8 Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 267 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 року № 90), Договору про надання послуг з розробки та створення реєстру осіб відповідальних за введення медичних виробів, активних медичних виробів, які імплантують, та медичних виробів для діагностики in vitro в обіг від 07 жовтня 2022 року № 122, з метою розвитку електронної системи охорони здоров’я в частині впровадження реєстру осіб відповідальних за введення медичних виробів, активних медичних виробів, які імплантують, та медичних виробів для діагностики in vitro в обіг, та у зв’язку з кадровими змінами,

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Внести зміни до складу комісії з введення в дослідну експлуатацію реєстру осіб відповідальних за введення медичних виробів, активних медичних виробів, які імплантують, та медичних виробів для діагностики in vitro в обіг, затвердженого наказом Міністерством охорони здоров’я України від 28 січня 2023 року № 168 «Про введення в дослідну експлуатацію реєстру осіб відповідальних за введення медичних виробів, активних медичних виробів, які мплантують, та медичних виробів для діагностики in vitro в обіг», виклавши його у новій редакції, що додається.

 

2. Департаменту цифрових трансформацій в охороні здоров’я Міністерства охорони здоров’я України (В’ячеславу Дідківському) забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному вебсайті Міністерства охорони здоров’я України.

 

3. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Марію Карчевич.

 

Міністр Віктор ЛЯШКО