Наказ МОЗ України від 14.04.2023 № 701

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВʼЯ УКРАЇНИ

НАКАЗ

14.04.2023N 701

м. Київ

Про утворення та затвердження робочої групи проведення приймальних випробувань електронної підсистеми «реєстрація провайдерів та заходів безперервного професійного розвитку»

Відповідно до підпункту 3 пункту 6 та пункту 8 Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 267 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 року № 90), договору від 22 березня 2023 року № 35 та з метою проведення приймальних випробувань електронної підсистеми «реєстрація провайдерів та заходів безперервного професійного розвитку»,

НАКАЗУЮ:

1. Утворити робочу групу проведення приймальних випробувань електронної підсистеми «реєстрація провайдерів та заходів безперервного професійного розвитку» та затвердити її склад, що додається.

2. Голові робочої групи проведення приймальних випробувань електронної підсистеми «реєстрація провайдерів та заходів безперервного професійного розвитку» забезпечити:

1) організацію роботи проведення приймальних випробувань електронної підсистеми «реєстрація провайдерів та заходів безперервного професійного розвитку»;

2) проведення приймальних випробувань електронної підсистеми «реєстрація провайдерів та заходів безперервного професійного розвитку» у відповідності до програми та методики випробувань електронної підсистеми «реєстрація провайдерів та заходів безперервного професійного розвитку»;

3) за результатом роботи робочої групи проведення приймальних випробувань електронної підсистеми «реєстрація провайдерів та заходів безперервного професійного розвитку» підготувати та подати на розгляд відповідний протокол.

3. Департаменту цифрових трансформацій в охороні здоров’я (Олені Савічевій) забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному вебсайті Міністерства охорони здоров’я України.

Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 Заступник Міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Марія КАРЧЕВИЧ