Постанова Кабінету Міністрів України №1301 від 22 листопада 2022 р.

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

від 22 листопада 2022 р. № 1301

Київ

Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо централізованих закупівель лікарських засобів, медичних виробів та допоміжних засобів до них

Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Внести до постанов Кабінету Міністрів України щодо централізованих закупівель лікарських засобів, медичних виробів та допоміжних засобів до них зміни, що додаються.

2. Дозволити Міністерству охорони здоров’я на період дії воєнного стану здійснювати на основі отриманих заявок для потреб закладів охорони здоров’я, що належать до сфери управління Міністерства оборони, — розподіл кисневих станцій, закуплених за бюджетною програмою ʼЦентралізовані закупівлі кисневих станцій для опорних закладів охорони здоров’яʼ у 2021 році. До заявок додається обґрунтування потреби в кисневих станціях, підтвердження можливості замовлення послуг з проектування та встановлення кисневих станцій, а також інформація про наявність медичних працівників.

3. Міністерству оборони забезпечити введення в експлуатацію кисневих станцій та створення додаткових кисневих точок відповідно до кількості ліжок, призначених для стаціонарної медичної допомоги пацієнтам закладами охорони здоров’я, що належать до сфери управління Міністерства оборони.

     Прем’єр-міністр України               Д. ШМИГАЛЬ