АТ «Галичфарм» вироблятиме ампульні препарати згідно зі стандартом GMP

19 січня 2009 року Державна служба лікарських засобів і виробів медичного призначення при МОЗ України підписала Додаток до виданого раніше Сертіфікату GMP для лінії №2 ділянки ампульного цеху АТ «Галичфарм» (виробництво ін'єкційних розчинів методом..

19 січня 2009 року Державна служба лікарських засобів і виробів медичного призначення при МОЗ України підписала Додаток до виданого раніше Сертіфікату GMP для лінії №2 ділянки ампульного цеху АТ «Галичфарм» (виробництво ін'єкційних розчинів методом шприцевого наповнення). Це означає, що відтепер АТ «Галичфарм» має можливість виробляти всі ампульні препарати згідно зі стандартом GMP.

Доповнення містить повний перелік розчинів для ін'єкцій в ампулах, що виробляються в ампульному цеху АТ «Галичфарм» за стандартами Належної Виробничої Практики.

У жовтні 2008 року лінія №2 ділянки ампульного цеху АТ «Галичфарм» (виробництво ін'єкційних розчинів методом шприцевого наповнення) була визнана такою, що відповідає вимогам GMP.

Головний виконавчий директор корпорації «Артеріум» Денис Гарцилов підкреслив: «Дане досягнення – чергова перемога нашої компанії на шляху до європейських стандартів якості і впровадження Належної Виробничої Практики у випуск всього спектру нашої продукції».

Джерело: www.arterium.ua