У Рівному в аптеці вилучили ліки, що продавали незаконно, на 100 тисяч гривень

Рівненські міліціонери вилучили з незаконного обігу медикаменти, сума яких за цінами чорного ринку сягає близько ста тисяч гривень. На діяльність сумнівної аптеки рівняни скаржилися до міліції неодноразово. Про це повідомили в СЗГ УМВС України в...

Рівненські міліціонери вилучили з незаконного обігу медикаменти, сума яких за цінами чорного ринку сягає близько ста тисяч гривень. На діяльність сумнівної аптеки рівняни скаржилися до міліції неодноразово. Про це повідомили в СЗГ УМВС України в Рівненській області.

Працівники ВБНОН УМВС України в Рівненській області під час санкціонованого судом обшуку у приміщенні однієї з аптек на вулиці Костромській виявили 20 таблеток сильнодіючого лікарського засобу «Сонат» та 100 міліграмів «Трайфет». Крім того, вилучили майже тисячу флаконів підоблікових лікарських засобів «Тропікамід» та «Мідріацил».

Усі медикаменти зберігалися в аптеці без будь-яких належних документів, які підтверджували б їх якість, а також умови їх придбання, зберігання та відпуску.

Жінка, яка відчинила двері аптеки та зняла приміщення з сигналізації, категорично заперечувала, що вона тут працює. Відмовилася рівнянка і відчинити підсобні приміщення та надати документи на знайдені в аптеці підоблікові ліки. Не змогли цього зробити під час обшуку і обидва співвласники.

У діях працівників аптеки вбачаються ознаки злочину, передбаченого статтею 321 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів».

Похожие материалы