На український ринок виходить «новонароджена дочка» Merck

На український ринок виходить «новонароджена дочка» Merck

Американська компанія Organon, яка спеціалізується в галузі жіночого здоров'я, розпочинає роботу в Україні.

Створена у 2020-му американська компанія Organon, яка спеціалізується в галузі жіночого здоров'я, розпочинає роботу в Україні.

Керуючим директором Organon по країнах Близького Сходу, Північній Африці, Туреччині і Україні призначено Рамі Куса (Ramy Koussa). «У міру зростання і розширення галузі охорони здоров'я, в найближчі роки буде зростати потреба в роботі з захворюваннями, актуальними тільки для жінок, і засобами їх лікування. За допомогою нашої експертизи, продуктів і технологічних рішень ми прагнемо стимулювати зміни на краще у всьому регіоні, надати жінкам контроль над їх здоров'ям і поліпшити їхнє життя в цілому», – описав він напрямок роботи нещодавно створеної компанії.

Українським представництвом дочірньої компанії Merck керуватиме Едже Гокдеміртас (Ece Gokdemirtas), котра пообіцяла від імені компанії, що «Organon в Україні має намір робити все можливе для допомоги жінкам», а також окреслила пріоритетні напрямки діяльності Organon в Україні: розробку біоаналогів і вдосконалення методів лікування у сфері жіночого здоров'я.

Попри незначний «стаж» роботи на ринку портфель препаратів Organon вже включає 60 найменувань, при цьому майже 80% її річного доходу, що становить приблизно $6,5 млрд, генерується за межами Сполучених Штатів.