Янукович призначив керівників Державної служби з лікарських засобів

Президент України Віктор Янукович підписав указ про призначення Олексія Соловйова головою Державної служби України з лікарських засобів, попередньо звільнивши його з посади голови Державної служби України з лікарських препаратів і контролю за...

Президент України Віктор Янукович підписав указ про призначення Олексія Соловйова головою Державної служби України з лікарських засобів, попередньо звільнивши його з посади голови Державної служби України з лікарських препаратів і контролю за наркотиками.

Відповідні Укази опубліковано на офіційному веб-сайті Президента.

Першим заступником призначена Інна Демченко. Звільнивши Андрія Захараша з посади заступника голови Державної служби України з лікарських препаратів і контролю за наркотиками, Віктор Янукович призначив його заступником голови Державної служби з лікарських засобів.

Президент також звільнив Олександра Кропивного з посади першого заступника Голови Державної служби України з лікарських препаратів і контролю за наркотиками.

Нагадаємо, наприкінці 2010 року Президент України оголосив про початок адміністративної реформи. Глава держави доручив створити Державну службу України з лікарських препаратів і контролю за наркотиками, реорганізувавши Державну інспекцію з контролю якості лікарських засобів Міністерства охорони здоров'я України та Державний комітет України з питань контролю за наркотиками.

У квітні 2011 року Державну службу України з лікарських препаратів і контролю за наркотиками було заново реорганізовано і утворено Державну службу України з лікарських засобів та Державну службу України з контролю за наркотиками.

Джерело: www.president.gov.ua

Похожие материалы