«Галичфарм» та «Київмедпрепарат» скоротили спостережну раду

Акціонери  виробника лікарських препаратів компанії «Галичфарм» (Львів) на своїх зборах 31 березня скоротили спостережну раду з п’яти до трьох осіб. Про це сказано в повідомленні компанії.

Акціонери виробника лікарських препаратів компанії «Галичфарм» (Львів) на своїх зборах 31 березня скоротили спостережну раду з п’яти до трьох осіб. Про це сказано в повідомленні компанії.

Зокрема, були звільнені від обов'язків членів спостережної ради Костянтин Гудов і Оксана Петрецька. Крім того, були переобрані голова спостережної ради Ольга Семеренко та члени спостережної ради Юрій Ткачук і Сергій Сур.

Акціонери найбільшого виробника антибіотиків заводу «Київмедпрепарат» (Київ) також скоротили спостережну раду з п’яти до трьох осіб. Від обов'язків голови спостережної ради звільнено Віктора Тумарєва, призначено замість нього Ігоря Колодія. Раніше Колодій був членом спостережної ради заводу. Тумарєв був головою спостережної ради протягом п’яти років.

Окрім того, від обов'язків членів спостережної ради були звільнені Юрій Ткачук і Валентина Шут. Замість них членом спостережної ради була призначена Галина Богун. Також акціонери переобрали членом спостережної ради Олександра Партишева.

Усі були переобрані на три роки. Раніше до складу спостережної ради компанії входили п’ять осіб.

Нагадаємо, 2010 рік «Галичфарм» закінчив із чистим прибутком 4,934 млн гривень. «Галичфарм» разом із виробником лікарських препаратів, компанією «Київмедпрепарат» (Київ), належить до корпорації «Артеріум». Підприємство виробляє близько 80 рецептурних і безрецептурних препаратів, з яких 15 є оригінальними.

Джерело: ukranews.com