Наказ МОЗ України від 15.04.2024 № 635

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВʼЯ УКРАЇНИ

НАКАЗ

15.04.2024N 635

м. Київ

 Про утворення робочої групи МОЗ України з питань визначення підприємств, установ і організацій, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період для потреб галузі охорони здоров’я

Відповідно до пункту 8 Положення про Міністерство охорони здоров’я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 267 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня  2020 року № 90) та з метою реалізації постанови Кабінету Міністрів України від 27 січня 2023 року № 76 «Деякі питання реалізації положень Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» щодо бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та на воєнний час» (зі змінами), Примірного положення про утворення та діяльність консультативних, дорадчих та інших допоміжних органів при Міністерстві охорони здоров’я України, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 01 лютого 2022 року № 202,

НАКАЗУЮ:

1. Утворити робочу групу МОЗ України з питань визначення підприємств, установ і організацій, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період для потреб галузі охорони здоров’я (далі – Робоча група) та затвердити її склад, що додається.

2. Затвердити Положення про Робочу групу, що додається.

3. Голові Робочої групи забезпечити її координацію діяльності та проведення засідань у разі необхідності.

4. Визнати таким, що втратив чинність наказ Міністерства охорони здоров’я України від 07 лютого 2023 року № 235 «Про утворення Робочої групи МОЗ України з питань бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та на воєнний час для потреб галузі охорони здоров’я».

5. Управлінню по роботі з персоналом (Анатолію Лонському) забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному вебсайті Міністерства охорони здоров’я України.

6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра охорони здоровʼя України Ігоря Копача.

 Міністр Віктор ЛЯШКО