Круглий стіл на тему "Європейська інтеграція фармацевтичної галузі України"

gmp_gdp

Дата проведення: 03.04.2014

Країна: Україна
Місто: Київ

Організатор: «Державний навчальний центр з Належної Виробничої/Дистриб'ютерської Практики» («GMP/GDPЦентр»)

Місце проведення: Готель «Русь»

Адреса: вул. Госпітальна, 4


3 квітня 2014 о 10:00 в Готелі «Русь», за адресою вул. Госпітальна, 4, м. Київ, відбудеться "круглий стіл" на тему "Європейська інтеграція фармацевтичної галузі України".

21 березня 2014 року Україна підписала Угоду про Асоціацію з Європейським Союзом. Отже, головною метою заходу є координація пріоритетів розвитку фармацевтичної галузі з українською професійною спільнотою та привернення уваги спеціалістів фармацевтичної галузі до питань європейської інтеграції.

До обговорення запрошені представники Всесвітньої організації охорони здоров’я, Верховної Ради України, Міністерства охорони здоров’я та Державної служби України з лікарських засобів, а також представники Американської Торгівельної Палати в Україні (ACC), Європейської Бізнес Асоціації (EBA), Об`єднання організацій роботодавців медичної та мікробіологічної промисловості, Асоціації міжнародних фармацевтичних виробників AIPM, Асоціації виробників інноваційних ліків (APRaD), Асоціації індійських фармацевтичних виробників в Україні (IPMA), Фармацевтичної асоціації "ФАРМУКРАЇНА", Державного експертного центру МОЗ та інші учасники ринку.

Спеціальним гостем заходу буде керівник Головного фармацевтичного інспекторату Республіки Польща, пані Зофія Ульц.

Від Держлікслужби України у заході візьмуть участь перший заступник Голови – Демченко І.Б. та заступник Голови Захараш А.Д.

"Круглий стіл" надасть можливість для обговорення таких питань, як стратегія розвитку фармацевтичної галузі України та необхідність продовження реформування галузі в контексті гармонізації законодавства із ЄС та впровадження світових стандартів регулювання обігу лікарських засобів.

Контактна особа – Директор «Державного навчального центру з належної виробничої/дистриб’ютерської практики» Гурак Денис Дмитрович ([email protected]).

Організатором заходу є «Державний навчальний центр з Належної Виробничої/Дистриб'ютерської Практики» («GMP/GDPЦентр»), за сприяння Державної служби України з лікарських засобів.

Адрес: улица Госпитальная, 4, Гостиница «Русь»

Анонсы мероприятий