Установчі збори Громадської ради при Держлікслужбі України відбудуться 22 вересня 2016 року

Представники інститутів громадянського суспільства запрошуються до участі в Установчих зборах з питань формування Громадської ради при Державній службі України з лікарських засобів та контролю за наркотиками.

Установчі збори з питань формування Громадської ради при Державній службі України з лікарських засобів та контролю за наркотиками відбудуться 22 вересня 2016 року за адресою: просп. Перемоги, 120, м. Київ, приміщення Держлікслужби, зала засідань (к. 25). Початок реєстрації: 14:30. Кінець реєстрації: 14:45. Початок Установчих зборів о 15:00.

ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ УСТАНОВЧИХ ЗБОРІВ:

1. Обрання Голови, секретаря та лічильної комісії Установчих зборів;

2. Визначення кількісного складу Громадської ради при Державній службі України з лікарських засобів та контролю за наркотиками;

3. Формування складу Громадської ради при Державній службі України з лікарських засобів та контролю за наркотиками шляхом рейтингового голосування за кандидатури, які особисто присутні на установчих зборах, та кандидатури яких внесені інститутами громадянського суспільства.

ПОРЯДОК ПОДАННЯ ЗАЯВ ДЛЯ УЧАСТІ В УСТАНОВЧИХ ЗБОРАХ:

Заяви та необхідні документи від інститутів громадянського суспільства для участі в Установчих зборах з формування складу Громадської ради при Державній службі України з лікарських засобів та контролю за наркотиками подаються до 22 серпня 2016 року включно на адресу: 03115, м. Київ, проспект Перемоги, 120, к. 4 (для Ініціативної групи з підготовки Установчих зборів для формування Громадської ради при Державній службі України з лікарських засобів та контролю за наркотиками). Приймання заяв для участі в установчих зборах припиняється за 30 календарних днів до їх проведення (з 23 серпня 2016 року).

До складу Громадської ради можуть бути обрані представники інститутів громадянського суспільства, які провадять свою діяльність у сфері, що пов’язана з діяльністю відповідного органу, та в статуті (положенні) яких визначені відповідні цілі і завдання діяльності.