Держлікслужба оприлюднила список аптек з різних регіонів, які реалізовували заборонені ліки

Інспектори Державної служби України з лікарських засобів минулого тижня виявили в аптеках різних регіонів України заборонені лікарські засоби.

Інспектори Державної служби України з лікарських засобів минулого тижня виявили в аптеках різних регіонів України заборонені лікарські засоби.

Наводимо адреси аптек, які продавали заборонені ліки:

· ТОВ «Джеліта-СД», аптека №1 (м. Вінниця, вул. Литвиненка, 40);

· ТОВ Науково-медичний центр «АДОНІС», аптека №2 (м. Вінниця, пр. Космонавтів, 6/1);

· ФОП Рубель О.В., аптека «Здорово» №1 (м. Вінниця, вул. Пирогова, 47);

· ТОВ «Кіровоград Мед-Фарм», аптечний пункт №1 аптеки №1 (Кіровоградська обл., м. Олександрія, вул. Клари Цеткін, 14);

· Луганське міське комунальне аптечне підприємство, аптечний пункт №3 аптеки №2 (м. Луганськ, смт. Ювілейне, вул. Садова, 10);

· ТОВ «Астан», аптека №7, «МЕГА АПТЕКА Здоров Я»(м. Рівне, вул. Київська (вул. Лібкнехта), 77).

За результатами перевірок були складені акти про результати перевірки, а на відповідальних осіб буде накладено адміністративне стягнення.

Існує небезпека, що заборонені ліки можуть продаватися і в інших аптеках цих ліцензіатів. Перелік усіх аптек зазначених ліцензіатів можна отримати ТУТ, ввівши у поле пошуку назву ліцензіата.

Держлікслужба України попереджає: намагаючись отримати прибутки від продажу неякісних ліків, несумлінні працівники аптек наражають тим самим на небезпеку вітчизняних пацієнтів. Вони забувають, що основна мета роботи аптечного закладу – надання фармацевтичної послуги, забезпечення громадян якісними та ефективними ліками.

diklz.gov.ua