Оприлюднений щорічний загальнодержавний Звіт про результати проведених у 2012 році заходів щодо запобігання і протидії корупції в Україні

Відповідно до статті 19 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» спеціально уповноважений орган з питань антикорупційної політики, яким тимчасово визначено Міністерство юстиції України згідно з Указом Президента України від 5 жовтня 2..

Відповідно до статті 19 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» спеціально уповноважений орган з питань антикорупційної політики, яким тимчасово визначено Міністерство юстиції України згідно з Указом Президента України від 5 жовтня 2011 року № 964, щороку готує та оприлюднює Звіт про результати проведення заходів щодо запобігання і протидії корупції.

У Звіті відображена статистика щодо кількості порушених кримінальних справ та складених адміністративних протоколів за фактами корупції, кількості розслідуваних та переданих до суду справ, наводиться сума збитків, заподіяних корупційними правопорушеннями.

Окремі розділи Звіту містять інформацію про результати діяльності підрозділів з питань запобігання і протидії корупції в органах державної влади, зокрема інформацію про стан реалізації визначеної Президентом України антикорупційної стратегії та Державної програми щодо запобігання і протидії корупції на 2011 – 2015 роки.

У згаданому Звіті також висвітлено досвід Сектору запобігання та виявлення корупції Держлікслужби України з питань якісної організації і проведення профілактичних заходів щодо дотримання антикорупційного законодавства.

Отримати Звіт

diklz.gov.ua