МОЗ вибрало 2 компанії для закупівлі антиретровірусних препаратів

Міністерство охорони здоров'я вибрало підприємство з виробництва інсуліну «Індар» і компанію «Людмила-Фарм» (обидві - Київ) для закупівлі антиретровірусних препаратів для ВІЛ-інфікованих на суму 20,095 млн гривень (без ПДВ).

Міністерство охорони здоров'я вибрало підприємство з виробництва інсуліну «Індар» і компанію «Людмила-Фарм» (обидві – Київ) для закупівлі антиретровірусних препаратів для ВІЛ-інфікованих на суму 20,095 млн гривень (без ПДВ). Про це сказано в повідомленні міністерства про акцепт пропозицій компаній за підсумками тендера.

Зокрема, МОЗ має намір закупити в «Індара» препарат «Абакавір» на суму 17,978 млн гривень і в «Людмила-Фарм» – препарат «Лопинавір»/»Ритонавір» – на 2,117 млн гривень.

Акцепт пропозицій відбувся 11 червня, кінцевий строк укладення договорів – 11 липня. Строк поставки – протягом 2013 року.

Окрім того, МОЗ вибрало компанію «Вектор Фарма» (Київ) для закупівлі виробів медичного призначення для лікування хворих із серцево-судинною патологією (оксигенатори й клапани серця) на суму 13,289 млн гривень (без ПДВ). Акцепт пропозиції відбувся 11 червня, кінцевий строк укладання договору – 25 червня. Строк поставки – до 2014 року.

Джерело: un.ua