«Санофі-Авентіс Україна» допомагатиме дітям з «ОХМАТДИТу»

Національна дитяча спеціалізована клінічна лікарня «ОХМАТДИТ» уклала Меморандум про взаєморозуміння з міжнародною компанією «Санофі-Авентіс Україна». Документ підписали головний лікар «ОХМАТДИТу» Юрій Гладуш і генеральний директор ТОВ «Санофі-Авентіс Ук..

Національна дитяча спеціалізована клінічна лікарня «ОХМАТДИТ» уклала Меморандум про взаєморозуміння з міжнародною компанією «Санофі-Авентіс Україна». Документ підписали головний лікар «ОХМАТДИТу» Юрій Гладуш і генеральний директор ТОВ «Санофі-Авентіс Україна» Жан-Поль Шоєр. Меморандум визначає галузі співробітництва між Санофі та Національною дитячою спеціалізованою клінічною лікарнею «ОХМАТДИТ» до 2014 року.

Основними узгодженими сферами співробітництва в галузі дитячої онкогематології в рамках Меморандуму є надання психологічної допомоги та соціальної реабілітації дітей з онкогематологічними захворюваннями, які знаходяться на стаціонарному лікуванні в «ОХМАТДИТі». Санофі сприятиме обладнанню та регулярному наповненню дитячої бібліо-, аудіо- та відеотеки у відповідності до потреб лікарні та відділення, підтримуватиме програми соціальної реабілітації дітей шляхом забезпечення необхідними витратними матеріалами для проведення творчих занять тощо.

Одним із пунктів меморандуму також є співпраця над освітньою програмою для спеціалістів у галузі дитячої онкогематології та трансплантації кісткового мозку (Санофі підтримуватиме проведення щорічної тематичної конференції та освітніх програм для лікарів, що направлені на покращення їхнього професійного досвіду) та співпраця для поліпшення доступу до інноваційних ліків компанії у сфері онкогематології та трансплантації кісткового мозку шляхом покращення аналізу та планування медикаментозних потреб.

«До проблеми онкозахворювань у дітей не можливо ставитися байдуже, особливо в Україні, де доступ до лікування і супровід хворих дітей потребує значного покращення. Санофі – компанія, яка має багаторічний глобальний досвід турботи про пацієнтів із онкозахворюваннями, в тому числі дітей, тому допомога у лікуванні, сприяння професійному навчанню та обміну досвідом між українськими та міжнародними спеціалістами, а також підтримка маленьких пацієнтів під час важкого і тривалого лікування є для нас пріоритетом. Підписання Меморандуму про взаєморозуміння з лікарнею «ОХМАТДИТ» стало логічним кроком для нашої компанії, яка, окрім надання інноваційних та якісних препаратів, уже тривалий час співпрацює з державними органами влади, фахівцями галузі охорони здоров’я та організаціями пацієнтів. Відтепер ми будемо надавати ще масштабнішу підтримку «ОХМАТДИТу» та закликаємо усіх об’єднати наші зусилля заради українських дітей, які щодня ведуть запеклу боротьбу з раком», – сказав генеральний директор «Санофі-Авентіс Україна» Жан-Поль Шоєр.

Джерело: www.unn.com.ua